Wie Is Goedkoopspeciaalbier NL

Speciaalbier Kopen en Bestellen? Wij hebben het grootste assortiment speciaalbier en craft bier van Europa!
Goedkoop Speciaal Bier NL is "DE" grootste bier platform met een mega lokaal nationaal en internationaal assortiment.

Bespaar veel geld, koop per 24 flesjes!
Bij specialebieren.eu vindt u ruim 4000 soorten speciaalbier. Wij zijn de grootse speciaalbier site van Europa! In ons ernom assortiment zijn meest biersoorten uitsluitend per doos van 24 flesjes verkrijgbaar. Groot Voordeel: Bij 24 flesjes, de laagste prijs van alle aanbieders. Is een ander standaard lager, mail ons (met uitzondering van tijdelijke aanbiedingen).

Altijd Gratis Bezorging!
Wij rekenen geen verzendkosten voor Nederland, Belgie en Duitsland!

Top 50 speciaalbier ook per fles te bestellen
Alle top 50 bierensoorten zijn ook per fles verkrijgbaar. U betaald dan iets meer dan bij aankoop van een volle doos van 24 flesjes, maar kunt zelf kiezen.

Toekomst van het Bier!
Ons doel is de gebruiksvriendelijkste bierwinkel van Europa te zijn. Waar u alle biersoorten met één klik kan vinden. Zodat de kleine brouweerijen bij elkaar meer bier gaan verkopen dan de grote multinationals die ze in het verleden hebben opgeslokt, puur voor geld en niet voor de liefde van bier. Bier maken is een eeuwen oude kunst wat ook in de toekomst door de nieuwe generaties van genoten moet kunnen worden. Heeft u een kleine brouwerij mail ons en wij bespreken hoe ook uw speciaalbier in ons assortiment kan worden opgenomen. info@specialebieren.eu