Leveringsvoorwaarden

GEEN ALCOHOL ONDER DE 18 JAAR!

Algemene Voorwaarden

  1. Op het bestellen, bezorgen en ophalen van bestellingen via de website www.specialebieren.eu zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.
  2. Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Privacy & Veiligheid

Bestellingen plaatsen kan alleen indien er een account aanmaakt wordt op de Website. Om dit account te kunnen aanmaken en de functionaliteiten te kunnen leveren, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en wachtwoord. Hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van het account en zorgen wij ervoor dat er veilig ingelogd kan worden. U kunt alle gegevens die u online bij ons hebt opgegeven op één plek inzien onder “Mijn account" op de Website. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij raden u aan hier vertrouwelijk mee om te gaan.

Leeftijdsgrens

Indien u bij ons een bestelling plaatst, dient er eerst een account aan gemaakt te worden met een email adres, afleveradres, telefoonnummer en wachtwoord, waarmee u voortaan eenvoudig kunt inloggen. Bij bevestiging van uw bestelling dient u aan te geven dat u akkoord gaat met onze voorwaarden, hiermede bevestigt u tevens dat u 18 jaar of ouder bent.

Bij de levering van de bestelling zal de bezorger om legitimatie vragen indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. De leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot 25 jaar. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart.

Prijzen en Acties

Voor acties die op de site staan vermeld, geldt: Op=Op. Wij houden ons het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen. Acties kunnen niet gecombineerd worden.

B.T.W.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar zonder eventuele statiegeld.

Levering van je bestelling

Als U een bestelling plaatst op de site, zullen wij zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het gewenste adres in Nederland & België. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling te laten bezorgen bij een PostNL Postkantoor of 1 van de 2000 afhaal punten.

Het is in beginsel niet mogelijk een bestelling te annuleren nadat de bestelling door ons is bevestigd (ontvangst bestelbevestiging via email). Afhankelijk van dag en tijdstip kan annuleren eventueel nog wel door contact op te nemen met de Klantenservice 085-0090633 (werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur)

  1. Betaling van uw bestelling

De online bestelling kan uitsluitend betaald worden via iDeal, Mister Cash, Belfus Direct, Creditcard of bij vooruitbetaling per bank via overboeking, u ontvangt dan na uw bestelling een overboek faktuur van Ideal. Als deze is voldaan, versturen wij de bestelling.

Retouren

Indien u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling deze bij nader inzien toch niet wilt hebben (uitsluitend gehele bestellinegen), kunt u deze aan ons retourneren. Hiertoe dient u wel contact op te nemen met onze Klantenservice via mail of telefonisch.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening. Het is niet mogelijk etenswaren of bederfelijke goederen te retourneren.

· In geval van breuk geleverde artikelen zullen wij het bedrag van het desbetreffende artikel gecrediteren, wij doen dit alleen indien de breuk gemeld is uiterlijk de eerstvolgende werkdag volgend op de dag waarop bezorgd is.

Lege flessen kunnen uitsluitend bij Pick-Up Point MKW Trading Tappersweg 63, 2031ET Haarlem ingeleverd worden. U kunt deze ook op uw eigen kosten opsturen naar Goedkoopspeciaalbier.nl Postadres; Plesmanlaan 2, 1171EN Badhoevedorp, vermeld duidelijk uw naam en bestelnummer en Banknummer. Wij crediteren dan het statiegeld minus handelingskosten van 0,50 per product op uw rekening.

Overige

Hoewel de Website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voor komen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, Etiketten, allergenen vermelding, productinformatie, leveranciersinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken van de inhoud en kan er geen aanspraak gemaakt worden op levering op grond van foutief weergegeven informatie. Daarnaast zijn wijzigingen in prijs en/of assortiment en typ en drukfouten op de website voorbehouden. Noot; Verzamelaars van speciale uitgaves van bv whisky, bel ons eerst. Wij leveren geen speciale uitgaves, dat scheelt een hoop crediteren en onnodige verzendkosten! Wij hebben altijd slechts de meest recente etiketten daar wij een zeer snelle doorloop hebben! Het kan dus zijn dat een etiket van de oude fles nog op de site staat en dat wij alleen de nieuwe al hebben. (etiketten veranderen ook zonder onze medeweten). Kortom wij zijn er voor de inhoud en niet voor speciale uitgaves. Indien de inhoud van uw bestelling klopt en de etiket of doos afwijkt en u deze daarom retour wilt sturen. Zijn de retourkosten en verwerkingskosten voor uw eigen rekening.

Klachtenprocedure of vragen

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Klantenservice (085-0090633) is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 15.00 uur en per e-mail (info@specialebieren.eu)