Bezorg Informatie

GRATIS BEZORGING Nederland - Belgie - Duitsland!

Voor 10 uur bestellen is morgen meestal al in huis!
  Met uitzondering van Eilanden. Deze krijgen een na toeslag van 10,00.

Verzendkosten Geheel Gratis in Heel Nederland, Belgie en Duitsland: De kosten voor het verzenden van het pakket(ten) transporteur naar het aangegeven adres is geheel GRATIS (met uitzondering van eilanden). Via de track en trace code die u in uw email ontvangt, nadat wij het pakket hebben aangeboden aan de transporteur, kunt u zien wanneer u het pakket kunt verwachten. Er worden geen verzendkosten berekend. Meestal vandaag bestellen voor 10 uur, is morgen al leveren via Postnl. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op de eerst volgende Dinsdag meestal al geleverd.

Wanneer komt uw pakket?
Orders worden alleen op werkdagen verwerkt. De order wordt altijd via een pakketdienst verzonden. Zodra wij het pakket aangeboden hebben aan de pakketdienst dan ontvangt u een track en trace email met de dag en geschatte aflevertijd. Heeft u deze email niet ontvangen na 18uur? Check dan uw spam map/filter. Soms kan het versturen iets langer duren ivm manco's of dat het artikel niet direct op voorraad meer was. Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een unieke "niet-thuis-code" voor u achter. Met deze unieke "niet-thuis-code" is het mogelijk via de website DPD een nieuwe datum, tijdstip en/of eventueel een locatie aan te geven voor de tweede bezorging.
Indien u geen wijziging doorvoert, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres. Of de bestelling wordt afgegeven bij een afhaal punt bij u in de buurt.

De bezorgtijden van Postnl zijn als volgt:
Eerste bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag tussen 9:00 en 16:00.
Tweede bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur. Zaterdag tussen 09:00 en 16:00, dit geldt ook voor rembourszendingen.

Zelf Afhalen bij Pick-Up Point van Postnl:   Als u bij één van de 3000 gewenste Pick-Up Points van Postnl Parcelshop uw bestelling wilt afhalen, Of te wel "Pakjes gemak" klik dat dan bij het afrekenen in de Postnl module uw wenste afhaal punt aan.

Lege flessen kunnen uitsluitend bij Pick-Up Point Tappersweg 63, 2031ET Haarlem ingeleverd worden. U kunt deze ook op uw eigen kosten opsturen op sturen naar MKW Trading Tappersweg 63, 2031ET Haarlem, vermeld duidelijk uw naam en bestelnummer en Banknummer. Wij crediteren dan het statiegeld op uw bankrekening.

Heeft u nog vragen? Klik Hier voor meer gestelde vragen